Skip to content

HR & Office Manager

Netherlands, Noord-Holland, AmsterdamOperations

Job description

Waar begint jouw avontuur?

Als HR & Office Manager ben je het hart van onze organsiatie. Het is jouw verantwoordelijkheid om alle facilitaire, organisatorische en HR zaken zo goed te regelen dat je collega’s zich kunnen richten op hun eigen taken. Zo lever jij een belangrijke bijdrage aan het realiseren van het succes van L1NDA! Je werkt zelfstandig, maar uiteraard werk je regelmatig samen met collega’s. Soms online vanuit huis, maar meestal op kantoor in hartje Amsterdam.


Waar werk je dagelijks aan?

Je helpt de directie bij het opzetten en uitvoeren van een goed personeelsbeleid. En je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het administreren ervan. Je ondersteunt bij recruitmentzaken, verzorgt de facilitaire kant van het onboarden van nieuwe medewerkers, ondersteunt bij het vinden en opzetten van training en voert het attentiebeleid uit. Daarnaast verzorg je de inkoop van kantoorartikelen, de aankleding van het kantoor, zorg je dat er elke dag een gezonde lunch is en organiseer je personeelsuitjes. Niet alleen zorg je dat alles tot in de puntjes geregeld is, iedereen weet jou te vinden voor eigenlijk alles dat zorgt voor een leuke werkomgeving.


Waar kun je naartoe werken?

Als nieuwe HR en Office Manager ga jij deze rol zelf vormgeven. Je komt met ideeën en neemt initiatief.

Afhankelijk van je ambitie kan je je verdiepen in bepaalde zaken, en je zo steeds meer ontwikkelen tot sparringpartner van de directie.

Waar je ambities ook liggen, wij helpen je jou om je ambities te realiseren!


Over ons

L1NDA is een snelgroeiend PaaS workforce management platform. Bij L1NDA draait alles om mensen. Wij hebben een NPS-score van 32. Wij geloven oprecht dat een “happy medewerker” een cruciale factor is voor het succes binnen elk bedrijf. Met ons L1NDA platform, waaraan regelmatig nieuwe services worden toegevoegd, heeft L1NDA de ambitie om hét online platform te worden voor het vinden, verbinden, managen en betalen van de medewerkers van de toekomst. Daarom werken we onvermoeibaar aan een online ecosysteem van slimme tools die werk voor iedereen herdefiniëren.

L1NDA bestaat uit een ambitieus team van hardwerkende mensen. We vertrouwen erop dat onze collega’s weloverwogen beslissingen nemen, meningen delen en leren van hun eigen- en elkaars fouten. We zijn gewend feedback en support te geven en te vragen en pro-actief in te spelen op kansen. We zijn internationaal, team- en klant gericht.
Omdat onze producten voorzien in een belangrijke vraag van de markt, maken we een aanzienlijke groei door. En met die groei komt de behoefte aan toptalent. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Kom dan bij ons werken!


Job requirements

Over jou

Je bent een echt organisatietalent, je denkt vooruit, bent pro-actief en oplossingsgericht. Je voelt feilloos aan wat vertrouwelijk is en gaat daar zorgvuldig mee om. Je bent zelfstandig, sociaal, benaderbaar en straalt optimisme uit.

Tot slot ben je ambitieus en neem je initiatief en verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling. Je bent niet bang om fouten te maken, en staat open voor feedback zodat we kunnen leren van elkaar.


Wat breng je mee?

 • Je bent flexibel, houdt van aanpakken en laat je niet snel uit het veld slaan;
 • Je hebt (basis) kennis van HR administratie en arbeidsrecht;
 • Je bent digitaal vaardig, of het nu gaat om een online bestelling doen of nieuwe medewerkers toegang verlenen tot de juiste software;
 • Je hebt oog voor detail en houdt ervan zaken tot in de puntjes te regelen;
 • Je bent goed in het volgen van processen, maar ook in het opzetten en verbeteren ervan;
 • Je ontzorgd graag, en ziet het belang daarvan voor de organisatie;
 • Je bent vloeiend in Nederlands en je Engels is goed;
 • HBO werk en denk niveau;
 • Tot slot ben je 24 uur beschikbaar, verdeeld over 3 tot 5 dagen (dat is aan jou).


Perks

 • De kans om echt een verschil te maken;
 • 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur per week);
 • 2,6% bijdrage aan het pensioenfonds;
 • Een werk-privé balans die gezond voor je is;
 • We werken soms vanuit huis, maar ontmoeten elkaar graag regelmatig op kantoor;
 • Leuk kantoor in Amsterdam;
 • Een persoonlijk ontwikkelingsplan op maat voor jouw groei;
 • Een laptop van de zaak;
 • Dagelijks een verse lunch.


Over L1NDA als werkgever

Bij L1NDA bevorderen we een inclusieve omgeving waarin onze teamleden van alle verschillende achtergronden, leeftijden, geslachten of seksuele geaardheden zich gelijkwaardig gewaardeerd voelen. Om dit te bereiken zetten we ons in voor een aannameproces waarbij iedereen een gelijke kans heeft om aangenomen te worden. Voldoe je niet aan bovenstaande eisen, maar vind je jezelf toch geschikt voor deze functie? Overtuig ons met je verhaal en persoonlijkheid! Dit kan per brief, per video of per telefoon.or